Ghent University
Solar Decathlon 2011

Stem voor ons !

De E-cube

De E-Cube van Universiteit Gent is een betaalbare  doe-het-zelf kit voor een ecologische door zonne-energie aangedreven woning, prefabriceerbaar in de fabriek en zonder speciale technische kennis te monteren.

Het huis bestaat uit een basis unit, die uitgebreid kan worden met een verbeterd PV systeem en interieurafwerking naar keuze, alsook een uitbreiding van de leefruimte. Dit stelt de eigenaar is staat om zijn huis aan te passen naargelang tijd en budget.

Hoewel niet bedoeld als een totaaloplossing voor iedereen en elke levensstijl, zal de E-Cube de bezoekers van de Solar Decathlon 2011 een uniek inzicht geven in het duurzaam bouwen in België.

Lees meer

Universiteit Gent Solar Decathlon 2011

De realisaties van Team Belgium zijn enkel mogelijk met de hulp van zowel financiƫle als materiƫle sponsoring. Wij worden dan ook ondersteund door een heleboel belangrijke spelers in de bouwwereld, en deze lijsten wij dan ook graag even op. Indien u of uw onderneming partner wenst te worden van dit prestigieus en internationaal project, neem contact op met het team!

  • Solar Decathlon
  • US Dept. Of Energy
  • NREL
Act Smart & Look Great
Plaats een donatie

Plaats een storting op het rekening nummer 390-0965800-26 met als mededeling 'E/01233/02'. Of doneer via 121Donation.com

Plaats een donatie